Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Logoopediepraktijk G. Ossekoppele

 Collega gezocht voor meerdere dagen per week,  Lopik en omgeving.

Ik heb een vestiging van mijn praktijk op een basisschool in Lopik, waar ik met veel plezier werk.

Helaas, vanwege persoonlijke omstandigheden, lukt het mij niet meer om daar (volledig) te kunnen blijven werken. Daarom ben ik op zoek naar een enthousiaste collega die 1 dag, maar liever nog meer dagen mijn taken daar kan overnemen. Ook op  nog andere scholen daar dichtbij is een logopedist gewenst. Het zal dan in totaal gaan om 2 of 3 dagen en misschien zelfs meer.

Ik bied een fijne werkplek aan , waar je als logopedist erg gewenst bent, waar er een goed contact is met de leerkrachten en waar er voldoende materiaal is.  Het is niet de bedoeling, dat je er ‘productie draait’, maar dat je tijd hebt en ruimte ervaart om de kinderen met plezier te behandelen.

Je kunt er groeien in uren en dagen. Hoe onze samenwerking eruit komt te zien (in dienst, als ZZP-er, enz.) dat wil ik graag met je bespreken, zodat we tot een samenwerking komen die voor ons beiden goed is. Ook over het aantal dagen en op welke dagen je zou willen werken, kunnen we dan overleggen.

Het is een voordeel, als je al zelfstandig kunt en wilt werken, maar met een goede begeleiding en altijd mogelijkheid tot overleg, krijg je ook de ruimte om dat te leren. De doelgroep is voornamelijk kinderen.

Ik hoop van je te horen!

Glenda Ossekoppele,

Logopediepraktijk G. Ossekoppele

Tel: 06 28793630, e-mail: contact@go-logopedie.nl

 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren