Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Praktijk Schoone B.V.

Welkom bij Praktijk Schoone; dé praktijk voor kinderen, jeugdigen tot 18 jaar. Bij ons werken uitsluitend professionals. Specialisten die zich met hart en ziel en vooral heel veel plezier iedere dag weer inzetten voor deze kinderen en hun ouders. Wij zoeken een logopedist met passie en niet zo maar een! We willen graag iemand die net zo enthousiast is als wijzelf én geniet van ons mooie vak.

WAAR WILLEN WE SAMEN MET JOU VOOR GAAN?

Bij Praktijk Schoone werken (GZ-)psychologen, logopedisten, orthopedagogen en huiswerkbegeleiders samen om elk kind te ondersteunen en te begeleiden naar de best mogelijke oplossing. We gaan samen met het kind en de ouders op zoek naar wat nu echt werkt. Onze trajecten nooit standaard en nooit helemaal gelijk aan elkaar. Kortom, echt maatwerk.

Nu een stevige basis leggen en daar later de vruchten van plukken daar gaan wij voor!

Wij hechten veel waarde aan het bieden van zorg op maat van hoge kwaliteit, die tegelijkertijd laagdrempelig is. Samen ervoor zorgen dat iedereen zich vertrouwd en welkom voelt op de praktijk. Wij zijn persoonlijk, betrokken en onderscheiden ons door aan te sluiten op de specifieke behoeften, het karakter en de belevingswereld van de kinderen en jeugdigen. We denken in mogelijkheden, zijn creatief en vindingrijk. Goede hulpverlening vanuit empathie. Alleen dan komen we samen, spelenderwijs, tot het beste resultaat.

Plezier staat bij ons centraal! Plezier met onze cliënten maar zeker ook met elkaar!

We willen ons blijven ontwikkelen op het gebied van zorg op maat en plezier tijdens de therapie. Echt aansluiten op de behoeftes van de kinderen en jongeren die bij ons komen. Out of the box denken is hierbij onmisbaar! Graag willen we met jou op zoek creatieve behandelmogelijkheden. Meer inzetten op bewegend en spelend leren en ook naar buiten met de kinderen!

Ook werkplezier is voor ons essentieel. Wij genieten iedere dag van ons prachtige vak en zorgen er zelf voor dat we ons werk leuk blijven vinden. Dit doen we door er samen voor te zorgen dat we onze tijd zoveel mogelijk kunnen besteden aan wat er toe doet: de kinderen en hun ouders! Daarnaast alle Nu voordelen van een gezellig team. Iedere dag samen lunchen, regelmatig betaalt overleg met collega’s. Daarnaast twee keer per jaar teamdagen waar we inhoudelijke ontwikkeling combineren met leuke teamactiviteiten en tussendoor hoop gezellige borrels.

Wij zetten in op persoonlijke ontwikkeling: hoe kun jij de beste versie van jezelf worden en daardoor de cliënten nog beter helpen? We hebben dan ook jaarlijks ontwikkelgesprekken waarbij we uitgebreid stil staan bij jouw persoonlijke doelen, inhoudelijke ontwikkeling en je werkplezier. Kortom, bij ons krijg je echt de kans om jezelf te ontwikkelen en zelf je droombaan samen te stellen.

Bij samen plezier hoort ook goed zorgen voor elkaar. Nu en in de toekomst. Dat betekent eerlijke arbeidsvoorwaarden, uitgebreide pensioenregeling, jaarlijkse pensioengesprekken, korte interne lijntjes en een fantastisch ondersteuningsteam die dagelijks onze therapeuten ondersteund.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren