Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Logopedie Jill

Logopedie Jill is een logopediepraktijk voor kinderen en volwassenen. Iedereen met een hulpvraag op het gebied van spraak, taal, stem, ademhaling en slikken kan bij ons terecht. Onze logopedisten zijn allround opgeleid en hebben daarnaast hun eigen specialisaties. 

We zijn een laagdrempelige praktijk waar jij centraal staat. We verplaatsen ons in jou en willen precies weten waar jij tegenaan loopt. Want als we goed naar je luisteren, kunnen we je het beste helpen. Jou op je gemak stellen en zorgen dat jij je thuis voelt, daar maken we werk van.
Als het nodig is voor optimale zorgverlening werken we intensief samen met bijvoorbeeld ouders, leerkrachten, remedial teachers, KNO-artsen en andere betrokken disciplines. De lijnen zijn kort.

De praktijk steekt veel energie en enthousiasme in het opleiden van stagiaires die in Utrecht, Eindhoven of Nijmegen hun opleiding volgen. Eigenaar Jill op ’t Hoog is voorzitter van de algemene kwaliteitskring en lid van een stemkring. De leden van die stemkring komen zes keer bij elkaar om de kwaliteit van het vak te verbeteren.

Je vindt Logopedie Jill in Berlicum, Esch, Eindhoven, Haaren, Helmond, Heeswijk Dinther, Rosmalen, Schijndel, Uden, Vinkel, Vught en Waardenburg.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren