Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Logopedie Mondig

Logopedie Mondig zit in gezondheidscentrum Heikant en heeft daarnaast nog een dependance op 300 meter afstand. Je zal werkzaam zijn op beide locaties.

Onze praktijk kenmerkt zich door een informele en gezellige sfeer, zowel tussen collega’s onderling als met de cliënten en andere werkrelaties .
Maar vooral omdat we in een klein team werken ben jij heel belangrijk! Jouw mening is belangrijk, jouw ideeën zijn welkom, jouw inspanning wordt gewaardeerd. Jij wordt bij ons echt gezien!

Er is ruime mogelijkheid tot inwerken en er is een goede ondersteuning van collega-logopedisten aanwezig.

Wie zijn wij:

Pamela van Schijndel: sinds 1999 een eigen praktijk gestart en sinds 2014 een dependance in gezondheidcentrum Heikant. Inmiddels breed gespecialiseerd.

Linda van de Wiel: 10 jaar werkzaam als logopedist en inmiddels gespecialiseerd op meerdere gebieden.

Binnen de praktijk zijn o.a. de volgende specialisaties aanwezig: stotteren/broddelen bij kinderen en volwassenen, stem/zang/adem, keel/hoesten/slikken, manuele facilitatie, liplezen, preverbale Logopedie, down syndroom etc.

We zijn tevens gespecialiseerd in OMFT en meertaligheid en bieden hierin een interne training met tevens de mogelijkheid tot specialisatie via nascholing, indien ervaring hierin gering is.

Wij hebben in 2018 de kwaliteitstoets gehaald en werken volgens deze normen in Intramed. We hebben een hoge klantwaardering. Zie ook onze website: www.logopediemondig.nl

Praktijkervaring is geen vereiste. Een diploma Logopedie en ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister is een pré.

Wij bieden:

Wij hechten waarde aan collegialiteit, open communicatie en een gezellige werksfeer! Werkplezier vinden wij erg belangrijk.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren