Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Uniek Kind- en jeugdpraktijken

Wat ons drijft

Het is onze overtuiging dat alle kinderen en jongeren zich optimaal moeten kunnen ontwikkelen. Sociaal emotioneel, cognitief, fysiek en communicatief. Wij richten daarom door heel Nederland multidisciplinaire zorgpraktijken op. Met name in basis- en middelbare scholen.

Onze expertiseteams bestaan uit logopedisten, kinder- en jeugdpsychologen, speltherapeuten, orthopedagogen, dyslexiebehandelaren, Rots en Water-trainers, kinderfysiotherapeuten, oefentherapeuten en remedial teachers.

Door multidisciplinaire samenwerking, laagdrempelig overleg en een nauwe samenwerking op locatie realiseren wij een effectieve samenwerking tussen kind, ouders, behandelaar en school. Het kind krijgt zo de zorg die het nodig heeft.

Jouw werkomgeving

Je werkt op één of meerdere locaties in een van onze regio's, maar hebt ook de mogelijkheid om deels je taken vanuit huis op te pakken. Op de locatie(s) werk je in prettig ingerichte ruimtes en heb je de beschikking over benodigde materialen.

Je bent actief onderdeel van en participeert in een zelfsturend multidisciplinair team. Je hebt contact en overleg met jouw teamleden, andere collega's binnen jouw regio en vakgenoten binnen de landelijke organisatie. Ook hou je de vinger aan de pols in de vooruitgang van de leerlingen en heb je regelmatig contact met ouders en scholen.

Binnen Uniek heerst een ongedwongen, ondernemende en collegiale sfeer. We bundelen onze krachten, delen kennis en ervaring en halen het beste uit onszelf en elkaar.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren